Loading...

Продажба на Чиморезки втора употреба

Внос и Продажба на Чиморезки

Дробилки (1) Помпи и хидрофори (1) Резачки за дърва (1)
Няма намерени продукти по зададените от вас критерии.
Чиморезки

ПРОДАЖБА, ВНОС И ДОСТАВКА на УПОТРЕБЯВАНИ ЧИМОРЕЗКИ от АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД.


Винаги, преди ПРОДАЖБА на нашите ЧИМОРЕЗКИ ВТОРА УПОТРЕБА, ние ги проверяваме за дефекти, оценяваме външния им вид и състоянието, както и цялостната работа на МАШИНАТА ЗА РЯЗАНЕ НА ЧИМОВЕ. Всеки път, когато е наложително, извършваме задължителните РЕМОНТИ ПО ЧИМОРЕЗКИТЕ, а ако има такива, които са препоръчителни – информираме клиентите и при необходимост от тяхна страна, също се осъществяват.


В допълнение, ФИРМА АСТРАЛИС,  предлага за ПРОДАЖБА демонстрационни или  почти нови ЧИМОРЕЗКИ, произведени до преди 3 години и производителност – до 30 линейни метра в минута. Постоянно поддържаме добри наличности от ЧИМОРЕЗКИ ВТОРА РЪКА. Към УПОТРЕБЯВАНИТЕ ЧИМОРЕЗКИ, може да Ви предложим и гаранция от един до дванадесет месеца, срещу допълнително заплащане. За клиенти, които имат нужда от специфична ГРАДИНСКА ТЕХНИКА, предоставяме и опцията за ВНОС ПО ПОРЪЧКА. Обикновено, доставката на ЧИМОРЕЗКИ отнема до 2 седмици. 


Ние ще ви консултираме относно наличността, която имаме на ЧИМОРЕЗКИ и възможността за доставка ако нямаме. Свържете се сега с екипа на АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД, ако се налага да закупите вашата НОВА или ВТОРА УПОТРЕБА МАШИНА ЗА РЯЗАНЕ НА ЧИМОВЕ.