Loading...

Продажба на Заваръчни за тръби втора употреба

Внос и Продажба на Заваръчни машини за тръби

Бензинови генератори (1) Дизелови генератори (2)
Няма намерени продукти по зададените от вас критерии.
Заваръчни за тръби

ПРОДАЖБА, ВНОС И ДОСТАВКА на УПОТРЕБЯВАНИ МАШИНИ ЗА ЗАВАРЯВАНЕ НА ТРЪБИ от АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД.


Винаги, преди ПРОДАЖБА на нашите МАШИНИ ЗА ЧЕЛНО ЗАВАРЯВАНЕ ВТОРА УПОТРЕБА, ние ги проверяваме за дефекти, оценяваме външния им вид и състоянието, както и цялостната работа на МАШИНАТА. Всеки път, когато е наложително, извършваме задължителните РЕМОНТИ ПО ЗАВАРЪЧНИТЕ МАШИНИ ЗА ТРЪБИ, а ако има такива, които са препоръчителни – информираме клиентите и при необходимост от тяхна страна, също се осъществяват.


В допълнение, ФИРМА АСТРАЛИС,  предлага за ПРОДАЖБА демонстрационни или  почти нови МАШИНИ ЗА ЧЕЛНИ ЗАВАРКИ, произведени до преди 3 години, които позволяват обработка на тръби с диаметър от 40 до 450 мм. Постоянно поддържаме добри наличности от МАШИНИ ЗА ЗАВАРЯВАНЕ НА ТРЪБИ ВТОРА РЪКА. Към УПОТРЕБЯВАНИТЕ МАШИНИ ЗА ЧЕЛНИ ЗАВАРКИ, може да Ви предложим и гаранция от един до дванадесет месеца, срещу допълнително заплащане. За клиенти, които имат нужда от специфична МАШИНА ЗА ЗАВАРЯВАНЕ, предоставяме и опцията за ВНОС ПО ПОРЪЧКА. Обикновено, доставката на тези МАШИНИ ЗА ТРЪБНИ ЗАВАРКИ отнема до 2 седмици. 


Ние ще ви консултираме относно наличността, която имаме на МАШИНИ ЗА ЗАВАРЯВАНЕ НА ТРЪБИ и възможността за доставка ако нямаме. Свържете се сега с екипа на АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД, ако се налага да закупите вашата НОВА или ВТОРА УПОТРЕБА МАШИНА ЗА ЧЕЛНО ЗАВАРЯВАНЕ.