Loading...

Продажба на Прахосмукачки втора употреба

Внос и Продажба на Прахосмукачки

Водоструйки (1) Калорифери (1) Подопочистващи (5) Прахосмукачки (1)
  • Марка: Bosch
  • Модел: GAS-25- LSFC
  • Кат. код: AST4493
  • Състояние: Употребявана
450.00 лв.
Прахосмукачки

ПРОДАЖБА, ВНОС И ДОСТАВКА на УПОТРЕБЯВАНИ ПРАХОСМУКАЧКИ от АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД.


Винаги, преди ПРОДАЖБА на нашите ПРАХОСМУКАЧКИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ ВТОРА УПОТРЕБА, ние ги проверяваме за дефекти, оценяваме външния им вид и състоянието, както и цялостната работа на МАШИНАТА ЗА ПОЧИСТВАНЕ. Всеки път, когато е наложително, извършваме задължителните РЕМОНТИ ПО ПРАХОСМУКАЧКИТЕ, а ако има такива, които са препоръчителни – информираме клиентите и при необходимост от тяхна страна, също се осъществяват.


В допълнение, ФИРМА АСТРАЛИС,  предлага за ПРОДАЖБА демонстрационни или  почти нови ПРАХОСМУКАЧКИ, произведени до преди 3 години и с максимална мощност от 3,6 киловата и обем на контейнера до 80 литра. Постоянно поддържаме добри наличности от ПРАХОСМУКАЧКИ ВТОРА РЪКА. Към УПОТРЕБЯВАНИТЕ ПРАХОСМУКАЧКИ, може да Ви предложим и гаранция от един до дванадесет месеца, срещу допълнително заплащане. За клиенти, които имат нужда от специфична МАШИНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ, предоставяме и опцията за ВНОС ПО ПОРЪЧКА. Обикновено, доставката на ПРАХОСМУКАЧКИ отнема до 2 седмици. 


Ние ще ви консултираме относно наличността, която имаме на СТРОИТЕЛНИ ПРАХОСМУКАЧКИ и възможността за доставка ако нямаме. Свържете се сега с екипа на АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД, ако се налага да закупите вашата НОВА или ВТОРА УПОТРЕБА ПРАХОСМУКАЧКА.