Loading...

Продажба на Свредел за дупки втора употреба

Внос и Продажба на Свредели за Дупки

Кофи за товарач (1) Четка за почистване (1)
Няма намерени продукти по зададените от вас критерии.
Свредел за дупки

ПРОДАЖБА, ВНОС И ДОСТАВКА на УПОТРЕБЯВАНИ СВРЕДЕЛИ ЗА ДУПКИ от АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД.


Винаги, преди ПРОДАЖБА на нашите СВРЕДЕЛИ ЗА ДУПКИ ВТОРА УПОТРЕБА, ние ги проверяваме за дефекти, оценяваме външния им вид и състоянието, както и цялостната работа на МАШИНАТА. Всеки път, когато е наложително, извършваме задължителните РЕМОНТИ ПО СВРЕДЕЛИТЕ ЗА ДУПКИ, а ако има такива, които са препоръчителни – информираме клиентите и при необходимост от тяхна страна, също се осъществяват.


В допълнение, ФИРМА АСТРАЛИС,  предлага за ПРОДАЖБА демонстрационни или  почти нови СВРЕДЕЛИ ЗА ДУПКИ, произведени до преди 3 години. Постоянно поддържаме добри наличности от СВРЕДЕЛИ ЗА ДУПКИ ВТОРА РЪКА. Към УПОТРЕБЯВАНИТЕ СВРЕДЕЛИ ЗА ДУПКИ, може да Ви предложим и гаранция от един до дванадесет месеца, срещу допълнително заплащане. За клиенти, които имат нужда от специфичен ПРИКАЧЕН ИНВЕНТАР, предоставяме и опцията за ВНОС ПО ПОРЪЧКА. Обикновено, доставката на СВРЕДЕЛИ ЗА ДУПКИ отнема до 2 седмици.  Разполагаме със СВРЕДЕЛИ ЗА ДУПКИ, които са съвместими с мини челни товарачи и мини багериСВРЕДЕЛИТЕ ЗА ДУПКИ са с диаметър от 150 до 600 мм.


Ние ще ви консултираме относно наличността, която имаме на СВРЕДЕЛИ ЗА ДУПКИ и възможността за доставка ако нямаме. Свържете се сега с екипа на АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД, ако се налага да закупите вашият НОВ или ВТОРА УПОТРЕБА СВРЕДЕЛ ЗА ДУПКИ.