Loading...

Продажба на Четка за почистване втора употреба

Внос и Продажба на Четки за Почистване

Кофи за товарач (1) Четка за почистване (1)
Индустриална четка RS 220 ПРОМО ЦЕНА Продадено
  • Марка: # БЕЗ МАРКА
  • Модел: RS 220
  • Кат. код: AST4987
  • Състояние: Употребявана
По договаряне
Четка за почистване

ПРОДАЖБА, ВНОС И ДОСТАВКА на УПОТРЕБЯВАНИ ЧЕТКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ от АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД.


Винаги, преди ПРОДАЖБА на нашите ПРИКАЧНИ ЧЕТКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ ВТОРА УПОТРЕБА, ние ги проверяваме за дефекти, оценяваме външния им вид и състоянието, както и цялостната работа на МАШИНАТА. Всеки път, когато е наложително, извършваме задължителните РЕМОНТИ ПО ЧЕТКИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ, а ако има такива, които са препоръчителни – информираме клиентите и при необходимост от тяхна страна, също се осъществяват.

В допълнение, ФИРМА АСТРАЛИС,  предлага за ПРОДАЖБА демонстрационни или  почти нови ПРИКАЧЕНИ ЧЕТКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ, произведени до преди 3 години. Постоянно поддържаме добри наличности от ЧЕТКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ ВТОРА РЪКА. Към УПОТРЕБЯВАНИТЕ ЧЕТКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ, може да Ви предложим и гаранция от един до дванадесет месеца, срещу допълнително заплащане. За клиенти, които имат нужда от специфичен ПРИКАЧЕН ИНВЕНТАР, предоставяме и опцията за ВНОС ПО ПОРЪЧКА. Обикновено, доставката на ЧЕТКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ отнема до 2 седмици. Разполагаме с ПРИКАЧЕН ИНВЕНТАР - ЧЕТКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ за багери и мини челни товарачи.


Ние ще ви консултираме относно наличността, която имаме на ЧЕТКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ и възможността за доставка ако нямаме. Свържете се сега с екипа на АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД, ако се налага да закупите вашата НОВА или ВТОРА УПОТРЕБА ПРИКАЧНА ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ.