Loading...

Продажба на Щипка за бетон втора употреба

Внос и Продажба на Щипки а Бетон

Кофи за товарач (1) Четка за почистване (1)
Няма намерени продукти по зададените от вас критерии.
Щипка за бетон

ПРОДАЖБА, ВНОС И ДОСТАВКА на УПОТРЕБЯВАНИ ЩИПКИ ЗА БЕТОН от АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООДВинаги, преди ПРОДАЖБА на нашите ЩИПКИ ЗА БЕТОН ВТОРА УПОТРЕБА, ние ги проверяваме за дефекти, оценяваме външния им вид и състоянието, както и цялостната работа на МАШИНАТА. Всеки път, когато е наложително, извършваме задължителните РЕМОНТИ ПО ЩИПКИТЕ ЗА БЕТОН, а ако има такива, които са препоръчителни – информираме клиентите и при необходимост от тяхна страна, също се осъществяват.

ЩИПКИТЕ ни ЗА БЕТОН са с работно тегло от 1 до 30 тона и са съвместими с всички видове багери.


В допълнение, ФИРМА АСТРАЛИС,  предлага за ПРОДАЖБА демонстрационни или  почти нови ЩИПКИ ЗА БЕТОН, произведени до преди 3 години. Постоянно поддържаме добри наличности от ПРИКАЧНИ ЩИПКИ ЗА БЕТОН ВТОРА РЪКА. Към УПОТРЕБЯВАНИТЕ ЩИПКИ ЗА БЕТОН, може да Ви предложим и гаранция от един до дванадесет месеца, срещу допълнително заплащане. За клиенти, които имат нужда от специфичен ПРИКАЧЕН ИНВЕНТАР, предоставяме и опцията за ВНОС ПО ПОРЪЧКА. Обикновено, доставката на ЩИПКИ ЗА БЕТОН отнема до 2 седмици. 


Ние ще ви консултираме относно наличността, която имаме на ЩИПКИТЕ ЗА БЕТОН и възможността за доставка ако нямаме. Свържете се сега с екипа на АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД, ако се налага да закупите вашата НОВА или ВТОРА УПОТРЕБА ЩИПКА ЗА БЕТОН.