Loading...

Продажба на Кофи за товарач втора употреба

Внос и Продажба на Кофи за Товарач

Кофи за товарач (1) Четка за почистване (1)
Кофа с щипка за Мини челен товарач / CAT специална за трупи / Продадено
  • Марка: Caterpillar
  • Кат. код: AST5062
  • Състояние: Употребявана
По договаряне
Кофи за товарач

ПРОДАЖБА, ВНОС И ДОСТАВКА на УПОТРЕБЯВАНИ КОФИ ЗА ТОВАРАЧ от АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД.


Винаги, преди ПРОДАЖБА на нашите ПРИКАЧЕНИ КОФИ ЗА ТОВАРАЧ ВТОРА УПОТРЕБА, ние ги проверяваме за дефекти, оценяваме външния им вид и състоянието, както и цялостната работа на ИНВЕНТАРА. Всеки път, когато е наложително, извършваме задължителните РЕМОНТИ ПО КОФИ ЗА ТОВАРАЧ, а ако има такива, които са препоръчителни – информираме клиентите и при необходимост от тяхна страна, също се осъществяват.

В допълнение, ФИРМА АСТРАЛИС,  предлага за ПРОДАЖБА демонстрационни или  почти нови ПРИКАЧЕНИ КОФИ ЗА ТОВАРАЧ, произведени до преди 3 години. Постоянно поддържаме добри наличности от КОФИ ЗА ТОВАРАЧ ВТОРА РЪКА. Към УПОТРЕБЯВАНИТЕ КОФИ ЗА ТОВАРАЧ, може да Ви предложим и гаранция от един до дванадесет месеца, срещу допълнително заплащане. За клиенти, които имат нужда от специфичен ПРИКАЧЕН ИНВЕНТАР, предоставяме и опцията за ВНОС ПО ПОРЪЧКА. Обикновено, доставката на КОФИТЕ ЗА ТОВАРАЧ отнема до 2 седмици. 


Ние ще ви консултираме относно наличността, която имаме на КОФИТЕ ЗА ТОВАРАЧ и възможността за доставка ако нямаме. Свържете се сега с екипа на АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД, ако се налага да закупите вашата НОВА или ВТОРА УПОТРЕБА КОФА ЗА ТОВАРАЧ.