Loading...

Услуги с Дъмпери

Услугата включва машина, оператор, гориво и транспорт

  • Кат. код: UST3740
Астралис България предлага услуги с голям дъмпер . Услугата е цялостна и...
По договаряне
  • Кат. код: UST3739
Астралис България извършва услуги с минии дъмпер . Услугата включва мини...
По договаряне
Дъмпери

Астралис България предлага на своите клиенти Услуги с дъмпер. Услугата е цялостна и включва механизация, оператор, гориво и транспорт до посочен от вас адрес. Една машиносмяна е с продължителност до 8 часа в рамките на един работен ден. Разполагаме с разнообразие от дъмпери в зависимост от размера им - мини дъмпери, големи дъмпери. Машините ни са в отлично техническо състояние, а операторите са с дългогодишен стаж в строителството.

Дъмперите се използват най-често за пренос на строителни материали в рамките на строителната площадка. Характерно при дъмперите е, че при тях контейнерът (легенът), в който се транспортира товара се намира в предната част на машината и има възможност за изсипване във всяка посока. Дъмперът ще ви позволи бързо и лесно да транспортирате земна маса, чакъл, пясък, бетон, строителни отпадъци и други строителни смеси на места, които са труднодостъпни за друга техника.

С цел максимална удовлетвореност, препоръчваме при извършването на Услуги с дъмпер клиентът или негов представител, да осъществява контрол за точното изпълнение на поставените задачи. Свържете се с нас и нашите специалисти ще ви консултират при избора на подходящия дъмпер за вашите нужди.