Loading...

Услуги с Телескопични товарачи

Услугата включва машина, оператор, гориво и транспорт

  • Кат. код: UST3743
Астралис извършва услуги със селскостопански телескопичен товарач . Услугата...
По договаряне
  • Кат. код: UST3742
Астралис България предлага услуги със строителен телескопичен товарач ....
По договаряне
  • Кат. код: UST3741
Астралис България извършва услуги с ротационен телескопичен товарач ....
По договаряне
Телескопични товарачи

Астралис България извършва Услуги с Телескопичен товарач. Услугата е цялостна и включва механизация, оператор, гориво и транспорт до посочен от вас обект. Телескопичените ни товарачи са в перфектно техническо състояние и са в постоянна готовност за работа. Машинистите са с богат опит и ще се справят във всяка ситуация. Една машиносмяна с телескопичен товарач е с продължителност 6-8 часа в рамките на един работен ден.

Разполагаме с голямо разнообразие от телескопични товарачи според потребностите на  нашите клиенти, с дължина на  стрелата до  25 метра и товароподемност до 5 тона. Извършваме услуги със Селскостопански товарачи, Строителни телескопични товарачи, Ротационни телескопични товарачиТелескопичният товарач (Телехендлер) има много и различни приложения, тъй като позволява работа с голям набор от прикачен инвентар (кофа, вилици, кош за хора, щипка, кука, краново устройство). Той ще ви позволи да премествате палети на места недостъпни за мотокар, да товарите/разтоварвате камиони, да качвате материали на различна височина, да повдигате елементи при монтаж на конструкции, да транспортирате бали със сено или зърнени култури. С Телескопичен товарач освен товари вие може да повдигате и хора. Често телескопични товарачи се използват дори като заместител на кранове.

Голямото разнообразие от телескопични товарачи, които предлагаме може да ви затрудни в избора на точната машина, затова ви препоръчваме да се консултирате предварително с нас.