Loading...

Услуги с Мотокари

Услугата включва машина, мотокарист, гориво и транспорт

  • Кат. код: UST3751
Астралис България извършва услуги с електрическа палетна количка . Услугата...
По договаряне
  • Кат. код: UST3750
Астралис България извършва услуги със стакер . Услугата включва  стакер...
По договаряне
  • Кат. код: UST3749
Астралис България извършва услуги с ричтрак . Услугата включва машина ,...
По договаряне
  • Кат. код: UST3748
Астралис България извършва услуги с електрокар . Услугата включва машина ,...
По договаряне
  • Кат. код: UST3747
Астралис България предлага услуги с газокар . Услугата включва мотокар на...
По договаряне
  • Кат. код: UST3746
Астралис България предлага услуги с мотокар на дизел . Услугата включва...
По договаряне
Мотокари

За своите клиенти Астралис България извършва Услуги с мотокар. Тази услуга със строителна механизация включва мотокар, мотокарист, гориво, както и транспорт до всяка точка на страната. Една машиносмяна е с продължителност 6-8 часа в рамките на един работен ден. Мотокарите ни са в отлично състояние. Мотокаристите са с дългогодишен опит и са изключително прецизни в работата.

Разполагаме с голямо разнообразие от машини в зависимост от размера, товароподемност и начин на задвижване – Газокари, електрокари, мотокари на дизел, ричтраци, стакери и електрически колички. Мотокарите са универсална подемна техника, която е проектирана да работи ефективно в ограничени пространства, поради което е много маневрена. С нашата Услуга с мотокар вие ще можете:  да премествате и подреждате различни товари във вашия склад, цех или фабрика; да разтоварвате строителни материали и да ги местите в различни части на строителната площадка; да премествате цели палети с тухли, стоманени греди или строително оборудване на дълги разстояния и по неравен терен;  да разтоварвате контейнери и камиони.

Различните дейности и терени, на които ще се работи, предполагат употребата на различни мотокари. Затова преди да се възползвате от нашите Услуги с мотокар ви препоръчваме да се консултирате с нас за избора на най-подходящата машина за вашите нужди.