Loading...

Услуги с Вишки

Услугата включва машина, оператор, гориво и транспорт

  • Кат. код: UST3755
Астралис България извършва услуги с автовишка на територията на цялата...
По договаряне
  • Кат. код: UST3753
Извършваме услуги с телескопична вишка на територията на цялата страна....
По договаряне
  • Кат. код: UST3752
Астралис България извършва услуги с ножична вишка . Услугата включва...
По договаряне
Вишки

Астралис България извършва Услуги с вишки. Една Машиносмяната е с продължителност до 8 часа в рамките на един работен ден. Услугата включва вишка, оператор, гориво и транспорт до обект. Машините ни работят ежедневно и са в постоянна готовност за работа. Операторите ни са с дългогодишен стаж и много мото-часове зад гърба си.

Разполагаме с голямо разнообразие от артикулиращи вишкиТелескопични вишки, Ножични вишки, Автовишки. Имаме модели за работа на закрити пространства (халета, складове) и такива за външно ползване и неравни терени. Извършваме услуги с вишки, с които ще достигнете до 30 метра максимална работна височина. Характерното при вишките е, че са предназначени за повдигане на хора, а не на товари. Тези машини се използват при : монтаж на метални конструкции, монтаж на панели, изграждане и поддръжка на електро инсталации, строителство на тунели, монтаж на улуци, монтаж на рекламни съоръжения, поддръжка на улично осветление и светофарни уредби, монтаж на климатици, почистване на фасади, рязане на опасни дървета и много други.

Не се колебайте да се свържете с нашите специалисти, които ще ви консултират при избора на най-подходящата машина за вашите потребности.