Loading...

Услуги с Други

Услугата включва машина, оператор, гориво и транспорт

  • Кат. код: UST3766
Извършваме услуги с компресор на територията на цялата страна. Услугата...
По договаряне
  • Кат. код: UST3765
Астралис България извършва услуги с генератори за ток . Услугата включва...
По договаряне
  • Кат. код: UST3763
Астралис България извъшрва услуги с водоноска . Услугата включва водоноска...
По договаряне
Други

Астралис България извършва услуги с други машини тежка механизацияУслуги с компресори, Услуги с генератори, Услуги с водоноска. За една машиносмяна се счита работа с машината за 6-8 часа в рамките на един работен ден. Операторът на машината, горивото и транспортът до обекта са за наша сметка. Машините ни са в постоянна готовност за работа. Операторите са с дългогодишен опит в строителството.

Разполагаме с голямо разнообразие от машини – бензинови и дизелови генератори с мощност от 1 до 500 киловата. С тези агрегати може да захранвате с ток строителни обекти, концерти и други събития на открито. Може да се ползват и като авариен източник на електроенергия за захранване на вентилация и климатизация в офис сгради и др.; електрически, бензинови или дизелови компресори с максимално налягане до 17 бара. Те ще ви позволят да използвате различни пневматични инструменти – къртачи, пистолети за боя и други. 

Не се колебайте, а се свържете с нас. Ние ще извършим услугата, от която имате нужда със съответната техника. Препоръчваме да имате свой представител на обекта, за да сте максимално удовлетворени от извършената услуга.