Loading...

Услуги с Склад, стълби, скеле

Услугата включва машина, оператор, транспорт и монтаж

  • Кат. код: UST3795
Астралис България предлага услуги с лебедки и подемници . Услугата включва...
По договаряне
  • Кат. код: UST3794
Астралис България предлага на своите клиенти услуги със скелета и платформи ....
По договаряне
  • Кат. код: UST3793
Астралис България извършва услуги с палетни стакери . Услугата включва...
По договаряне
  • Кат. код: UST3792
Астралис България извършва услуги с палетни колички . Услугата включва...
По договаряне
Склад, стълби, скеле

Астралис България извършва услуги със складова подемна техника и скеле. Услугата е цялостна и включва техника, оператор, монтаж и транспорт до обект. За една машиносмяна се счита работа с подемната техника за 6-8 часа в рамките на един работен ден. Подемната ни техника е напълно сертифицирана и в перфектно състояние. Операторите са с дългогодишен стаж.  

Извършваме услуги с различна складово-подемна техникаУслуга с лебедки и подемници, Услуга със скелета и платформи, Услуга с палетни стакери, Услуга с палетни колички. Възползвайки се от тази услуга вие ще покриете широк кръг от дейности като например : повдигане на автомобили, повдигане на различни материали, повдигане на товари на различна височина, повдигане на хора, повдигане и преместване на палети с различни материали, транспортиране на палетизирани товари и много други. Характерно за палетните колички и стакерите е, че се използват само на равни или сравнително равни повърхности. Тези машини не са подходящи за неравни и труднопроходими терени.

Препоръчваме ви предварително да се консултирате с нашите експерти, които ще ви препоръчат най-подходящата машина за вашите нужди.