Loading...

Услуги с Компресори, индустриални

Услугата включва машина, оператор, гориво и транспорт

  • Кат. код: UST3824
Извършваме услуги с металообработващи машини . Услугата включва машина ,...
По договаряне
  • Кат. код: UST3823
Извършваме услуги с дърводелски машини . Услугата включва машина ,...
По договаряне
  • Кат. код: UST3822
Астралис България извършва услуги със стругове и фрези . Услугата включва...
По договаряне
  • Кат. код: UST3821
Астралис България предлага услуги с пневматични инструменти . Услугата...
По договаряне
  • Кат. код: UST3820
Извършваме услуги с електрически компресори . Услугата включва машина ,...
По договаряне
  • Кат. код: UST3819
Астралис България извършва услуги с дизелови компресори . Услугата включва...
По договаряне
Компресори, индустриални

Астралис България предлага на своите клиенти Услуги с компресори и индустриални машини. Услугата е цялостна и включва машина, оператор, гориво и транспорт до посочен от клиента обект. Една машиносмяна е с продължителност до 8 часа в рамките на един работен ден. Операторът за машината, както и транспортът до обекта са за наша сметка. Машините ни са в отлично състояние, а операторите са с богат опит в изпълнение на различни задачи.

Разполагаме с широка гама от компресори и индустриални машини – металообработващи машини, дърводелски машини, стругове и фрези, пневматични инструменти, електрически компресори, дизелови компресори. Те се използват за голям брой дейности като : обработка на метали - шлайфане, рязане, резбоване, пробиване, профилиране и ъглово фрезоване, огъване на метални листове, рязане на ламарина; обработка на дървен материалрязане на дъски, рязане на летви, рязане на греди, шлайфане, оформяне на мека и твърда дървесина; захранване с въздух на пневматични инструменти - бояджийски машини, гайковерти, къртачи, пистолети за помпане на гуми, помпи за масло и други.

С цел максимална удовлетвореност от услугата, препоръчваме на нашите клиенти да упражняват контрол върху извършването на поставените задачи. Свържете се с нас и ще ви консултираме при избора на подходящ компресор или индустриална машина, която да съответства на вашите нужди.