Loading...

Услуги с Измервателни

Услугата включва машина, оператор, гориво и транспорт

  • Кат. код: UST3834
Астралис България извършва услуги - измерване с тоална станция . Услугата...
По договаряне
  • Кат. код: UST3833
Астралис България предлага услуга с детектор за стени . Услугата включва...
По договаряне
  • Кат. код: UST3832
Астралис България извършва услуги със строителни нивелири. Услугата включва...
По договаряне
  • Кат. код: UST3831
Астралис България извършва услуги с лазерни нивелири . Услугата включва...
По договаряне
Измервателни

Астралис България предлага Услуги с измервателни уреди. Услугата е цялостна и включва машина, оператор и транспорт до обект. За една машиносмяна се счита работа с измервателния уред в рамките на 6 до 8 часа за един работен ден. Машините ни са последно поколение в категорията и прецизността на работата е гарантирана. Операторите са с дългогодишен стаж в бранша.

Разполагаме с голямо разнообразие от измервателни уредилазерни нивелири, строителни нивелири, тотална станция, детектор за кабели в стени. Нашата услуга с измервателни уреди ще ви позволи да прецизирате строително-монтажните дейности до най-дребния детайл. Предлаганите от нас нивелири са с обхват до 20 метра, с кръстосани лъчи (по хоризонтала и по вертикала). Подходящи са за работа, както в затворени пространства, така и на открито. Снабдени са със стойка за фиксиране. Те ще ви послужат при : монтаж на окачен таван, монтаж на рафтове, нивелиране на греди, подравняване на зидария, подравняване на стени и подове, измерване на разстояниеизмерване на ъгли, цялостно картографиране на терен и много други. С нашата услуга с детектор за кабели ще открием кабелите под замазката във вашите стени без да се налага къртене или пробиване.

Не се колебайте и ни позвънете. Нашите висококвалифицирани специалисти ще ви посъветват за най-подходящата машина за вашите нужди.