Loading...

Услуги с Други машини

Услугата включва машина, оператор, гориво и транспорт

  • Кат. код: UST4650
Астралис България предлага услуги с машина за отпушване на тръби и канали ....
По договаряне
  • Кат. код: UST4649
Астралис България извършва услуги с машина за замразяване на тръби . Услугата...
По договаряне
  • Кат. код: UST4648
Предлагаме услуги с машини за огъване на тръби . Услугата включва машина ,...
По договаряне
  • Кат. код: UST4647
Астралис България извъшрва услуги с машина за сваляне на тапети . Услугата...
По договаряне
  • Кат. код: UST3837
Извършваме услуги с машина за връзване на арматура . Услугата включва...
По договаряне
Други машини

За всички свои клиенти Астралис България извършва услуги с други машини лека механизация. Услугата е включва машина, оператор, гориво и транспорт до обект. За една машиносмяна се счита работа с машината в рамките на 6 до 8 часа за един работен ден. Машините ни са в отлично състояние и в постоянна готовност за работа. Операторите ни са висококвалифицирани специалисти с богат опит в бранша.

Извършваме услуги с широка гама от различни машини лека механизациямашини за отпушване на тръби и канали, машини за замразяване на тръби, машини за огъване на тръби, машини за сваляне на тапети, машини за връзване на арматура. Тези услуги ще ви позволят да покриете широк кръг от дейности, като почистване на тръби, отпушване на канали, сваляне на стари тапети, отстраняване на плакати и постери, замразяване на стоманени и медни тръби, огъване на тръби и профили, връзване на арматура и други.

 За повече информация относно предлаганите от нас услуги с други машини лека механизация може да се свържете с нашите офис сътрудници. Те ще ви консултират при избора на най-подходящата услуга с машина лека механизация спрямо вашите нужди.