Loading...

Сервиз и ремонт на Багери

Диагностика и Дефектация на Багери

  • Кат. код: SST3841
Астралис България предлага сервиз и ремонт на колесни багери с до 12...
По договаряне
  • Кат. код: SST3840
Астралис България предлага сервиз и ремонт на комбинирани багери с до 12...
По договаряне
  • Кат. код: SST3839
Астралис България предлага сервиз и ремонт на мини багери . Сервизът ни е...
По договаряне
  • Кат. код: SST3838
Астралис България предлага сервиз и ремонт на верижни багери с до една...
По договаряне
Багери

АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ извършва РЕМОНТ И СЕРВИЗИРАНЕ НА БАГЕРИ. Предлагаме извънгаранционен, както и гаранционен ремонт на всякакът вид БАГЕРИ. Нашите специалисти имат 15 годишен опит в РЕМОНТИРАНЕТО и СЕРВИЗИРАНЕТО на БАГЕРИ.


Също така извършваме цялостна ДИАГНОСТИКА и ДЕФЕКТАЦИЯ на МАШИНАТА преди пристъпване към ремонт. Предлагаме РЕМОНТИ с оригинални или с алтернативни РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ по избор на клиента. Отстраняваме повреди по всички видове БАГЕР: ВЕРИЖНИ БАГЕРИ, КОЛЕСНИ БАГЕРИ, МИНИ БАГЕРИ, КОМБИНИРАНИ БАГЕРИ. Тегло на малки МАШИНИ от 1 тон до големи МАШИНИ 30 тона. Извършваме общи ремонти като обслужване, смяна на филтри, гресиране, смяна на външни детайли като стъкла и капаци, РЕМОНТ на гнп, смяна на окачване, ролки, тракове и звездочки и други. Разполагаме с МОБИЛЕН СЕРВИЗ ЗА БАГЕРИ, който може по всяко време да отремонтира МАШИНА на обекта. Нашият СЕРВИЗ е снабден с МАШИНА за пресоване на хидравлични маркучи, стругове, фрези, борверк, колонна бормашина, бояджийно отделение и други.  Предлагаме и експресна услуга за незабавен РЕМОНТ. Правим внос на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ от чужбина на изключително конкурентни цени.


Ако ви трява консултация относно РЕМОНТ или СЕРВИЗ на вашия БАГЕР, не се колебайте да се свържете с нас на посоченият  в сайта телефон.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg