Loading...

Сервиз и ремонт на Булдозери

Диагностика и Дефектация на Булдозери

  • Кат. код: SST3851
Астралис България предлага сервиз и ремонт на верижни товарачи . Сервизът...
По договаряне
  • Кат. код: SST3850
Астралис България предлага сервиз , ремонт и поддръжка на верижни булдозери...
По договаряне
Булдозери

АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ извършва РЕМОНТ И СЕРВИЗИРАНЕ НА БУЛДОЗЕРИ. Предлагаме извънгаранционен, както и гаранционен ремонт на всякакът вид БУЛДОЗЕРИ. Нашите специалисти имат над 15 годишен опит в СЕРВИЗИРАНЕТО и РЕМОНТИРАНЕТО на БУЛДОЗЕРИ.

Също така извършваме цялостна ДИАГНОСТИКА и ДЕФЕКТАЦИЯ на МАШИНАТА преди пристъпване към ремонт. Предлагаме РЕМОНТИ с оригинални или с алтернативни РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ по избор на клиента. Отстраняваме повреди по всички видове БУЛДОЗЕРИ: ВЕРИЖНИ БУЛДОЗЕРИ, ВЕРИЖНИ ТОВАРАЧИ други машини от ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ.


Извършваме общи ремонти като като обслужване, смяна на филтри, гресиране, смяна на външни детайли като стъкла и капаци, РЕМОНТ на двигател, ролки, тракове и др. Правим щателен преглед дали всички работни механизми са изчистени. Обстойна проверка на греблo, вериги, гими. Извършваме всички необходими функционални тестове по БУЛДОЗЕРИТЕ

Предлагаме  и МОБИЛЕН СЕРВИЗ ЗА БУЛДОЗЕРИ, който може по всяко време да отремонтира МАШИНА на място. Предлагаме и експресна услуга за незабавен РЕМОНТ. Правим внос на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ от чужбина на изключително конкурентни цени.


Ако се нуждаете от консултация относно РЕМОНТ или СЕРВИЗ на вашия БУЛДОЗЕР, не се колебайте да се свържете с нас!

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg