Loading...

Сервиз и ремонт на Дъмпери

Диагностика и Дефектация на Дъмпери

  • Кат. код: SST3853
Астралис България предлага сервиз и ремонт на големи дъмпери . Сервизът ни...
По договаряне
  • Кат. код: SST3852
Астралис България предлага сервиз и ремонт на мини дъмпери . Разполагаме...
По договаряне
Дъмпери

АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД извършва РЕМОНТ И СЕРВИЗИРАНЕ НА ДЪМПЕРИ от 1000кг до 9000кг. Предлагаме извънгаранционен, както и гаранционен ремонт на всякакът вид ДЪМПЕРИ. Нашите специалисти имат 15 годишен опит в РЕМОНТИРАНЕТО и СЕРВИЗИРАНЕТО на ДЪМПЕРИ.

Също така извършваме цялостна ДИАГНОСТИКА и ДЕФЕКТАЦИЯ на МАШИНАТА преди пристъпване към ремонт. Предлагаме РЕМОНТИ с оригинални или с алтернативни РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ по избор на клиента. Отстраняваме повреди по всички видове ДЪМПЕРИ: ГОЛЕМИ ДЪМПЕРИ, МИНИ ДЪМПЕРИ, ДЪМПЕРИ С ПРЕДНО ИЗСИПВАНЕ, РОТАЦИОННИ ДЪМПЕРИ и други тежкотоварани машини.

Извършваме общи ремонти по горивната система, двигателя, хидравликата, ходовата част. Също така извършваме проверки на всички скоростни предавки, функции на кофата, вдигане и намаляване на оборотите. Правим щателен преглед на всички механизми и проверка на гумите. Тестваме електрониката.

Разполагаме с МОБИЛЕН СЕРВИЗ ЗА ДЪМПЕРИ, който може по всяко време да отремонтира МАШИНА на обекта. Нашият СЕРВИЗ е снабден с МАШИНА за пресоване на хидравлични маркучи, стругове, фрези, борверк, колонна бормашина, бояджийно отделение и други.  Предлагаме и експресна услуга за незабавен РЕМОНТ. Правим внос на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ от чужбина на изключително конкурентни цени.

Ако ви трява консултация относно РЕМОНТ или СЕРВИЗ на вашите ДЪМПЕРИ, не се колебайте да се свържете с нас.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg