Loading...

Сервиз и ремонт на Телескопични товарачи

Диагностика и Дефектация на Телескопични товарачи

  • Кат. код: SST3856
Астралис България предлага сервиз и ремонт на селскостопански...
По договаряне
  • Кат. код: SST3855
Астралис България предлага сервиз и ремонт на строителни телескопични товарачи...
По договаряне
  • Кат. код: SST3854
Астралис България предлага сервиз и ремонт на ротационни телескопични...
По договаряне
Телескопични товарачи

АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ извършва РЕМОНТ И СЕРВИЗИРАНЕ НА ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ от 5 метрови до 25 метрови. Предлагаме извънгаранционен, както и гаранционен ремонт на всякакът вид ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ. Нашите специалисти имат 15 годишен опит в РЕМОНТИРАНЕТО и СЕРВИЗИРАНЕТО на ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ.


Също така извършваме цялостна ДИАГНОСТИКА и ДЕФЕКТАЦИЯ на МАШИНАТА преди пристъпване към ремонт. Предлагаме РЕМОНТИ с оригинални или с алтернативни РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ по избор на клиента. Отстраняваме повреди по всички видове ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ: РОТАЦИОННИ ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ, СТРОИТЕЛНИ ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ ТЕЛЕХЕНДЛЕРИ и други машини от ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ.

Извършваме общи ремонти като ремонт на стрелата, ремонт на ходовата част, ремонт по електрониката, ремонт на двигателя и други. Също така извършваме проверки и обслужване по лагери, цилиндри, маркучи, тръбички и много други. 

Разполагаме с МОБИЛЕН СЕРВИЗ ЗА ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ, който може по всяко време да отремонтира МАШИНА на обекта. Нашият СЕРВИЗ е снабден с МАШИНА за пресоване на хидравлични маркучи, стругове, фрези, борверк, колонна бормашина, бояджийно отделение и други.  Предлагаме и експресна услуга за незабавен РЕМОНТ по МАШИНАТА. Правим внос на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ от чужбина на изключително конкурентни цени.


Ако се нуждаете консултация относно РЕМОНТ или СЕРВИЗ на вашия ТЕЛЕСКОПИЧЕН ТОВАРАЧ, не се колебайте да се свържете с нас.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg