Loading...

Продажба на Мотокари на газ втора употреба

Внос и Продажба на Употребявани Мотокари на газ

Ричтраци (2)
Няма намерени продукти по зададените от вас критерии.
Мотокари на газ

ПРОДАЖБА, ВНОС И ДОСТАВКА на УПОТРЕБЯВАНИ МОТОКАРИ НА ГАЗ от АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД.


Винаги, преди ПРОДАЖБА на нашите МОТОКАРИ НА ГАЗ ВТОРА УПОТРЕБА, ние ги проверяваме за дефекти, оценяваме външния им вид и състоянието, както и цялостната работа на МАШИНАТА. Всеки път, когато е наложително, извършваме задължителните РЕМОНТИ ПО МОТОКАРИТЕ НА ГАЗ, а ако има такива, които са препоръчителни – информираме клиентите и при необходимост от тяхна страна, също се осъществяват.


В допълнение, ФИРМА АСТРАЛИС,  предлага за ПРОДАЖБА демонстрационни или  почти нови МОТОКАРИ НА ГАЗ, произведени до преди 3 години товароподемност от 1 до 6 тона. Постоянно поддържаме добри наличности от МОТОКАРИ НА ГАЗ ВТОРА РЪКА. Към УПОТРЕБЯВАНИТЕ МОТОКАРИ НА ГАЗ, може да Ви предложим и гаранция от един до дванадесет месеца, срещу допълнително заплащане. За клиенти, които имат нужда от специфичен МОТОКАР, предоставяме и опцията за ВНОС ПО ПОРЪЧКА. Обикновено, доставката на МОТОКАРИ НА ГАЗ отнема до 2 седмици. 


Ние ще ви консултираме относно наличността, която имаме на МОТОКАРИ НА ГАЗ и възможността за доставка ако нямаме. Свържете се сега с екипа на АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД, ако се налага да закупите вашият НОВ или ВТОРА УПОТРЕБА МОТОКАР НА ГАЗ.