Loading...

Сервиз и ремонт на Вишки

Диагностика и Дефектация на Вишки

  • Кат. код: SST3868
Астралис България предлага сервиз и ремонт на авто вишки . Предлагаме 12...
По договаряне
  • Кат. код: SST3867
Астралис България предлага сервиз и ремонт на ремаркета . Разполагаме със...
По договаряне
  • Кат. код: SST3866
Астралис България предлага сервиз и ремонт на телескопични товарачи и друга...
По договаряне
  • Кат. код: SST3865
Астралис България предлага сервиз и ремонт на ножични вишки . Разполагаме...
По договаряне
Вишки

АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД извършва РЕМОНТ И СЕРВИЗИРАНЕ НА ВИШКИ от 8 метра до 28 метра. Предлагаме извънгаранционен, както и гаранционен ремонт на всякакът вид ВИШКИ. Нашите специалисти имат над 15 годишен опит в СЕРВИЗИРАНЕТО и РЕМОНТИРАНЕТО на ВИШКИ.


Също така извършваме цялостна ДИАГНОСТИКА и ДЕФЕКТАЦИЯ на МАШИНАТА преди пристъпване към ремонт. Предлагаме РЕМОНТИ с оригинални или с алтернативни РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ по избор на клиента. Отстраняваме повреди по всички видове ВИШКИ: АВТОВИШКИ, ВИШКИ РЕМАРКЕТА, ТЕЛЕСКОПИЧНИ ВИШКИ, НОЖИЧНИ ВИШКИ, АРТИКУЛИРАЩИ ВИШКИ други машини от ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ.


Извършваме общи ремонти като обслужване, смяна на филтри, гресиране, смяна на външни детайли като капаци и вратички, РЕМОНТ на двигател, ролки и др. Правим щателен преглед дали всички работни механизми са изчистени. Обстойна проверка по разпъването и прибирането на стрелите или мачтите до край, завъртане на куполите, ход на вишките докато са разпънати. Също така извършваме функционални тестове по джойстиците за управление на вишките и цялата електроника

Предлагаме  и МОБИЛЕН СЕРВИЗ ЗА ВИШКИ, който може по всяко време да отремонтира МАШИНА на място. Предлагаме и експресна услуга за незабавен РЕМОНТ. Правим внос на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ от чужбина на изключително конкурентни цени.

Ако се нуждаете от консултация относно РЕМОНТ или СЕРВИЗ, не се колебайте да се свържете с нас!

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg