Loading...

Сервиз и ремонт на Пътно строителни машини

Диагностика и Дефектация на Пътно строителна техника

  • Кат. код: SST3875
Астралис България предлага сервиз , ремонт и поддръжка на грейдери с...
По договаряне
  • Кат. код: SST3874
Астралис България предлага сервиз и ремонт на пътни фрези . Предлагаме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3873
Астралис България предлага сервиз и ремонт на асфалтополагачи . Разполагаме...
По договаряне
Пътно строителни машини

 

АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД извършва РЕМОНТ И СЕРВИЗИРАНЕ НА ПЪТНО СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ от 4000 кг до 18 000 кг. Предлагаме извънгаранционен, както и гаранционен ремонт на всякакът вид . Нашите специалисти имат 15 годишен опит в РЕМОНТИРАНЕТО и СЕРВИЗИРАНЕТО на ПЪТНО СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ.

Също така извършваме цялостна ДИАГНОСТИКА и ДЕФЕКТАЦИЯ на МАШИНАТА преди пристъпване към ремонт. Предлагаме РЕМОНТИ с оригинални или с алтернативни РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ по избор на клиента. Отстраняваме повреди по всички видове ПЪТНИ МАШИНИ: ГРЕЙДЕРИ, ПЪТНИ ФРЕЗИ, АСФАЛТОПОЛАГАЧИ и други МАШИНИ ОТ ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ.


Извършваме общи ремонти като обслужване, смяна на маркучи, цилиндри, тръбички, гресиране, подмяна на антифриз, хидравлично и двигателно масло. Също така извършваме ФУНКЦИОНАЛНИ ТЕСТОВЕ и ОСНОВНИ РЕМОНТИ по стабилизаторите, конвейрът за товарене, барабанът със зъби и други. Щателно тестваме цялата електроника на МАШИНИТЕ.

Разполагаме с МОБИЛЕН СЕРВИЗ ЗА ПЪТНО СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА, който може по всяко време да отремонтира МАШИНА на обекта. Нашият СЕРВИЗ е снабден с МАШИНА за пресоване на хидравлични маркучи, стругове, фрези, борверк, колонна бормашина, бояджийно отделение и други.  Предлагаме и експресна услуга за незабавен РЕМОНТ. Правим внос на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ от чужбина на изключително конкурентни цени.

Ако ви трява консултация относно РЕМОНТ или СЕРВИЗ на вашата ПЪТНО СТРОИТЕЛНА МАШИНА, не се колебайте да се свържете с нас.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg