Loading...

Сервиз и ремонт на Пътно строителни машини

Диагностика и Дефектация на Пътно строителна техника

  • Кат. код: SST3875
Астралис България предлага сервиз , ремонт и поддръжка на грейдери с...
По договаряне
  • Кат. код: SST3874
Астралис България предлага сервиз и ремонт на пътни фрези . Предлагаме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3873
Астралис България предлага сервиз и ремонт на асфалтополагачи . Разполагаме...
По договаряне
Пътно строителни машини

 

АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД извършва РЕМОНТ И СЕРВИЗИРАНЕ НА ПЪТНО СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ от 1000 кг до 30 000 кг. Предлагаме извънгаранционен, както и гаранционен ремонт на всякакът вид . Нашите специалисти имат 15 годишен опит в РЕМОНТИРАНЕТО и СЕРВИЗИРАНЕТО на ПЪТНО СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ.

Също така извършваме цялостна ДИАГНОСТИКА и ДЕФЕКТАЦИЯ на МАШИНАТА преди пристъпване към ремонт. Предлагаме РЕМОНТИ с оригинални или с алтернативни РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ по избор на клиента. Отстраняваме повреди по всички видове ПЪТНИ МАШИНИ: ГРЕЙДЕРИ, ПЪТНИ ФРЕЗИ, АСФАЛТОПОЛАГАЧИ и други МАШИНИ ОТ ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ.


Извършваме общи ремонти като обслужване, смяна на маркучи, цилиндри, тръбички, гресиране, подмяна на антифриз, хидравлично и двигателно масло. Също така извършваме ФУНКЦИОНАЛНИ ТЕСТОВЕ и ОСНОВНИ РЕМОНТИ по стабилизаторите, конвейрът за товарене, барабанът със зъби и други. Щателно тестваме цялата електроника на МАШИНИТЕ.

Разполагаме с МОБИЛЕН СЕРВИЗ ЗА ПЪТНО СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА, който може по всяко време да отремонтира МАШИНА на обекта. Нашият СЕРВИЗ е снабден с МАШИНА за пресоване на хидравлични маркучи, стругове, фрези, борверк, колонна бормашина, бояджийно отделение и други.  Предлагаме и експресна услуга за незабавен РЕМОНТ. Правим внос на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ от чужбина на изключително конкурентни цени.

Ако ви трява консултация относно РЕМОНТ или СЕРВИЗ на вашата ПЪТНО- СТРОИТЕЛНА МАШИНА, не се колебайте да се свържете с нас.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg