Loading...

Сервиз и ремонт на Други

Диагностика и Дефектация на Други машини

  • Кат. код: SST3879
Астралис България предлага техническа поддръжка, сервиз и ремонт на...
По договаряне
  • Кат. код: SST3878
Астралис България предлага ремонт ,  сервиз и техническа поддръжка на...
По договаряне
  • Кат. код: SST3876
Астралис България предлага сервиз и ремонт на водоноски . Сервизът ни е...
По договаряне
Други

АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ извършва РЕМОНТ И СЕРВИЗИРАНЕ НА ДРУГИ МАШИНИ ОТ ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ. Предлагаме извънгаранционен, както и гаранционен ремонт на всякакът вид ТЕХНИКА. Нашите специалисти имат над 15 годишен опит в СЕРВИЗИРАНЕТО и РЕМОНТИРАНЕТО на МАШИНИ.

Също така извършваме цялостна ДИАГНОСТИКА и ДЕФЕКТАЦИЯ на МАШИНАТА преди пристъпване към ремонт. Предлагаме РЕМОНТИ с оригинални или с алтернативни РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ по избор на клиента. Отстраняваме повреди по: КОМПРЕСОРИ, ГЕНЕРАТОРИ, ВОДОНОСКИ други машини от ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ.

Извършваме общи ремонти като като обслужване, смяна на филтри, гресиране, смяна на външни детайли, РЕМОНТ на двигател, ролки и др. Правим щателен преглед дали всички работни механизми са изчистени. Извършваме всички необходими функционални тестове по МАШИНИТЕ. Обстойни тестове по електрониката!

Предлагаме  и МОБИЛЕН СЕРВИЗ, който може по всяко време да отремонтира МАШИНА на място. Предлагаме аи експресна услуга за незабавен РЕМОНТ. Правим внос на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ от чужбина на изключително конкурентни цени.

Ако се нуждаете от консултация относно РЕМОНТ или СЕРВИЗ, не се колебайте да се свържете с нас!

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg