Loading...

Сервиз и ремонт на Къртене, пробиване

Сервиз и ремонт на машини за къртене и пробиване

  • Кат. код: SST3895
Астралис България предлага сервиз и ремонт на винтоверти . Работим с...
По договаряне
  • Кат. код: SST3894
Астралис България предлага сервиз и ремонт на бормашини . Даваме пълна...
По договаряне
  • Кат. код: SST3893
Астралис България предлага сервиз и ремонт на машини за боркорони . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3892
Астралис България предлага сервиз и ремонт на перфоратори . Даваме пълна...
По договаряне
  • Кат. код: SST3891
Астралис България предлага сервиз и ремонт на бензинови къртачи . Даваме пълна...
По договаряне
  • Кат. код: SST3890
Астралис България предлага севриз и ремонт на електрически къртачи . Всяка...
По договаряне
Къртене, пробиване

За всички свои клиенти Астралис България извършва ремонт и сервиз на машини за къртене и пробиване. Предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз на строителна техника. Имаме 15 години опит в сервизирането на лека строителна механизация. Извършваме пълна диагностика на техниката преди да пристъпим към ремонт. Работим както с оригинални, така и с алтернативни резервни части според изискванията на клиента.

Извършваме ремонт и обслужване на всякакви машини за къртене и пробиванеремонт на винтоверти, ремонт на бормашини, ремонт на боркоронни машини, ремонт на перфоратори, ремонт на бензинови къртачи, ремонт на електрически къртачи. Извършваме всякакъв тип ремонтни дейности – смяна на патронници, подмяна на кабели, ремонт на електромотор, смяна на лагери, ел. инсталации, диагностика и много други. Разполагаме също с мобилен сервиз, който може да ви посети и да отстрани проблема на посочен от вас адрес.

Нашият сервиз е напълно оборудван и ни позволява да извършваме всякакви ремонти. Сервизните ни механици са висококвалифицирани специалисти с професионална компетенция и дългогодишен опит. Предлагаме също внос на резервни части на изключително конкурентни цени. Повече информация относно предлаганите от нас сервиз и ремонт на лека строителна техника може да получите на посочените по-долу телефон или имейл.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg