Loading...

Сервиз и ремонт на Компресори, индустриални

Ремонт и сервиз на компресори и индустриални машини

  • Кат. код: SST3937
Астралис България предлага сервиз и ремонт на металообработващи машини ....
По договаряне
  • Кат. код: SST3936
Астралис България предлага сервиз и ремонт на дърводелски машини . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3935
Астралис България предлага сервиз и ремонт на стругове и фрези . Даваме пълна...
По договаряне
  • Кат. код: SST3934
Астралис България предлага сервиз и ремонт на пневматични инструменти ....
По договаряне
  • Кат. код: SST3933
Астралис България предлага сервиз и ремонт на електрически компресори . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3932
Астралис България предлага сервиз и ремонт на дизелови компресори . Всяка приета...
По договаряне
Компресори, индустриални

Астралис България предлага на своите клиенти сервиз и ремонт на компресори и индустриални машини. Извършваме гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на индустриална техника. Имаме 15 години опит в сервиз и поддръжка на строителна и индустриална механизация. Всяка постъпила за ремонт машина преминава предварително през пълна диагностика. Работим с оригинални и алтернативни резервни части спрямо изискванията на клиента.

Ремонтираме всякакви компресори и индустриални машинисервиз на металообработващи машини, сервиз на дърводелски машини, сервиз на стругове и фрези, сервиз на пневматични инструменти, сервиз на електрически компресори, сервиз на дизелови компресори. Извършваме както текущи ремонти, така и основни ремонти – ремонт на стартери, смяна на ремъци и филтри, смяна на валове, уплътнения, лагери, ремонт на клапани, компресорни глави и много други. В случай че имате аварийна ситуация, разполагаме с мобилен сервиз, който може да ви посети и да отстрани проблема на място.

Нашият сервиз е напълно оборудван. Разполагаме с необходимата ни техника за извършване на всякакви ремонти. Нашите сервизни механици са опитни професионалисти с професионална квалификация. Предлагаме също и внос на резервни части на много изгодни цени. За повече информация относно предлаганите от нас ремонти на лека механизация може да се свържете с нас на посочените телефони.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg