Loading...

Сервиз и ремонт на Измервателни

Ремонт и сервиз на измервателни уреди

  • Кат. код: SST3947
Астралис България предлага сервиз и ремонт на тотални станции . Всяка...
По договаряне
  • Кат. код: SST3946
Астралис България предлага сервиз и ремонт на детектори за стени . Работим с...
По договаряне
  • Кат. код: SST3945
Астралис България предлага сервиз и ремонт на оптични строителни нивелири ....
По договаряне
  • Кат. код: SST3944
Астралис България предлага сервиз и ремонт на лазерни нивелири . Всяка...
По договаряне
Измервателни

Астралис България предлага на своите клиенти сервиз и ремонт на измервателни уреди. Извършваме пълен гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички видове измервателна техника. Имаме над 15 години опит в работата със строителна механизация и в сервизните услуги. Извършваме пълна диагностика на техниката преди да пристъпим към ремонт. Работим с оригинални или алтернативни резервни части спрямо съгласно изискванията на клиента.

Извършваме ремонти на всякакви измервателни уредисервиз и ремонт на тотални станции, сервиз и ремонт на детектори, сервиз и ремонт на строителни нивелири, сервиз и ремонт на лазерни нивелири. Независимо дали машината ви има малък проблем, или пък се нуждае от основен ремонт, може да се обърнете към нас. Извършваме цялостни или частични ремонти – настройки и калибриране, общо почистване и смазване, ремонт на функции, тестови измервания, проверка и юстиране на компенсатора и разстоянията и много други. В случай че имате аварийна ситуация, разполагаме също с мобилен сервиз, който може да ви посети на място.

Сервизната ни база е изцяло оборудвана и позволява всякакви ремонтни дейности и отстраняване на дефекти. Механиците ни са доказани професионалисти с дългогодишен опит в страната и чужбина. Предлагаме също внос на резервни части на атрактивни цени. Ако имате въпроси относно предлаганите от нас сервизни услуги на машини лека механизация, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg