Loading...

Сервиз и ремонт на Други машини

Ремонт и сервиз на други машини лека механизация

  • Кат. код: SST3950
Астралис България предлага сервиз и ремонт на машини за арматура . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3948
Астралис България предлага сервиз и ремонт на акумулаторни машини . Всяка...
По договаряне
Други машини

Астралис България предлага на своите клиенти сервиз и ремонт на други машини лека механизация. Извършваме гаранционно и извънгаранционно обслужване на всякакви видове строителна техника. Имаме над 15 годишен опит в сервизирането на машини. Извършваме пълна диагностика на техниката преди да пристъпим към ремонт. Работим с оригинални или алтернативни резервни части съгласно изискванията на клиента.

Извършваме ремонт и сервиз на всякакви други машини лека механизациясервиз и ремонт на машини за арматура, сервиз и ремонт на акумулаторни машини. Независимо дали машината ви е сериозно дефектирала или просто има нужда от обслужване при нас ще намерите адекватна реакция на всеки проблем. Извършваме основни или частични ремонти спрямо нуждите на нашите клиенти – възстановяване на батерии, смяна на четки, смяна на патронници, смяна на електродвигатели, смяна и ремонт на редуктори и много други. В случай че имате аварийна ситуация, предлагаме и мобилен сервиз, който ще отстрани повредата на посочен от вас адрес.

Сервизната ни база е напълно оборудвана и сме в състояние да отстраняваме дефекти от всякакво естество. Нашите механици са квалифицирани специалисти с дългогодишен опит. Предлагаме също внос на резервни части на изключително атрактивни цени. Повече информация за предлаганите от нас сервизни услуги на машини лека механизация може да получите на посочените по-долу контакти.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg