Loading...

Сервиз и ремонт на Двигатели

Ремонт на двигатели на тежка и лека механизация

  • Кат. код: SST3972
Астралис България предлага пренавиване на двигатели с навит ротор . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3954
Астралис България предлага о бслужване и смяна на филтри и масла...
По договаряне
  • Кат. код: SST3953
Астралис България извършва основен ремонт за двигатели на машини и техника ....
По договаряне
  • Кат. код: SST3952
Астралис България предлага Ремонт и рециклиране на дюзи за машини . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3951
Астралис България извършва Ремонт и рециклиране на горивни помпи (гнп) ....
По договаряне
Двигатели

Астралис България предлага на своите клиенти сервиз и ремонт на двигатели на техника и машини. Извършваме цялостно гаранционно и извънгаранционно обслужване на машини. Имаме вече 15 години опит в сервизирането и поддръжката на двигатели за лека и тежка строителна механизация. Всяка постъпила при нас машина минава през пълна диагностика преди да пристъпим към ремонт на двигателя. Работим с оригинални или алтернативни резервни части съгласно изискванията на клиента.


Независимо дали машината ви се нуждае от основен ремонт на двигателя или просто профилактика и почистване, ние ще отговорим на вашите нужди. Разполагаме с мобилен сервиз, който може да отремонтира  машината ви директно на място.

Ремонтът на двигателя е трудоемка и прецизна дейност. Процедурата включва: диагностика на двигателя, демонтаж, разглобяване, почистване, подробен преглед на частите, прецизно замерване на хлабините и луфтовете, прецизно сглобяване и монтиране на двигателя

Сервизната ни база е напълно оборудвана и пригодена за всякакъв тип ремонти по двигателите. Нашите сервизни механици са доказани професионалисти с дългогодишен опит. Предлагаме също внос и продажба на резервни части на изключително изгодни цени. За повече информация, относно сервизните ни услуги не се колебайте, да се свържете с нас на посочените телефони.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg