Loading...

Сервиз и ремонт на Хидравлика

Ремонт на хидравлика на тежка и лека механизация

  • Кат. код: SST3958
Астралис България предлага ремонт на хидравлични рейки за машини и техника ....
По договаряне
  • Кат. код: SST3957
Астралис България извършва ремонт на редуктори за машини и техника . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3956
Астралис България предлага ремонт и смяна на хидравлични маркучи за машини и...
По договаряне
  • Кат. код: SST3955
Астралис България извършва рециклиране и ремонт на хидравлични помпи за машини...
По договаряне
Хидравлика

За всички свои клиенти Астралис България извършва ремонт на хидравлика на тежка и лека механизация. Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване на хидравлика на машини и техника. Имаме над 15 годишен опит в сервизирането на лека и тежка строителна механизация. Извършваме пълна диагностика на всяка машина преди да пристъпим към ремонт. Работим с оригинални или алтернативни части според изискванията на клиента.

Извършваме ремонт на хидравлика на машини и техника, като: ремонт на хидравлични рейки, редуктори, смяна на хидравлични маркучи, ремонт на хидравлични помпи и много други.

Независимо дали машината ви се нуждае от основен ремонт или просто профилактика и почистване, ние ще отговорим на вашите нужди. Разполагаме с мобилен сервиз, който може да отремонтира  машината ви директно на строителния обект.

Сервизът ни е напълно оборудван. Разполагаме с преси, стругове, фрези, заваръчни машини и др, което ни позволява да извършваме всякакви ремонти. Нашите сервизни механици са професионалисти с дългогодишен опит в бранша. Предлагаме също внос и продажба на резервни части за хидравлика на много атрактивни цени. Повече информация относно предлаганите от нас сервизни услуги може да получите, ако се свържете с нас, на посочените по-долу контакти.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg