Loading...

Сервиз и ремонт на Механика

Ремонт на механика на тежка и лека механизация

  • Кат. код: SST3965
Астралис България извършва ремонт на скорости и съединители за машини . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3964
Астралис България предлага смяна на релсов път, ролки и вериги за машини и...
По договаряне
  • Кат. код: SST3963
Астралис България извършва  ремонт и смяна на окачване за машини и техника...
По договаряне
  • Кат. код: SST3962
Астралис България предлага изработка и ремонт на втулки и пинове за машини и...
По договаряне
  • Кат. код: SST3960
Астралис България извършва стругарски услуги за строителна техника и машини ....
По договаряне
Механика

Астралис България предлага на своите клиенти ремонт на механика на тежка и лека механизация. Извършваме цялостно гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на всякаква механика на машини и техника. Имаме вече 15 години опит в сервиза на лека и тежка строителна механизация. Всяка постъпила при нас машина преминава през пълна диагностика преди да пристъпим към ремонт. Работим с оригинални или алтернативни резервни части според изискванията на клиента.

Извършваме ремонти по на: скорости и съединител, смяна на релсов път, окачване, втулки и пинове, стругарски услуги и много други.

В случай на аварийна ситуация разполагаме с мобилен сервиз, който може да ви посети на адрес и да отремонтира дефектиралата машина на място.

Нашият сервиз е напълно оборудван и пригоден за всякакви ремонти на механика. Нашите сервизни механици са квалифицирани професионалисти с богат опит. За всички наши клиенти предлагаме внос на резервни механични части на изключително изгодни цени. Ако имате въпроси относно предлаганите от нас сервизни услуги, може да се свържете с наш представител на посочените по-долу контакти.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg