Loading...

Сервиз и ремонт на Електроника

Диагностика на тежка и лека механизация

  • Кат. код: SST3971
Астралис България извършва ремонт на превключватели за машини . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3969
Астралис България предлага ремонт на сензори и датчици за машини и техника ....
По договаряне
  • Кат. код: SST3967
Астралис България извършва ремонт на електро инсталации за машини . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3966
Астралис България предлага ремонт на платки и компютри на машини. Даваме...
По договаряне
Електроника

За всички свои клиенти Астралис България предлага сервиз и ремонт на електроника на техника и машини. Извършваме гаранционни и извънгаранционни сервизни услуги на всякакъв вид електроника по машините . Имаме вече 15 години опит в диагностиката на електроника по машини. Всяка постъпила при нас машина преминава през пълна диагностика преди да преминем към ремонт на електрониката. Работим както с оригинални, така и с алтернативни резервни части според изискванията на клиента.

Извършваме всякакви ремонти по електрониката на техника, като например ремонт на главен прекъсвач, ремонт и подмяна на панел, ремонт на индикатори, смяна на клеми, сензори, датчици, блокове за управление текуща поддръка, профилактика и много други. В случай на аварийна ситуация разполагаме с мобилен сервиз, който може да ви посети на място и да отстрани аварията.

Сервизната ни база е напълно оборудвана и пригодена за всякакъв тип ремонтни дейности. Нашите електротехници са доказани професионалисти с дългогодишен опит. Предлагаме също внос на резервни части за електроника на машини на изключително атрактивни цени. Ако имате въпроси относно предлаганите от нас сервизни услуги, може да се свържете с наш представител на посочените по-долу контакти.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg