Loading...

Сервиз и ремонт на Каросерия

Ремонт на каросерия на тежка и лека механизация

  • Кат. код: SST3978
Астралис България предлага диагностика и поправка на стъкла за машини и...
По договаряне
  • Кат. код: SST3977
Астралис България извършва поправка на капаци и калници за машини . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3976
Астралис България предлага поправка на външни детайли за машини и техника ....
По договаряне
  • Кат. код: SST3975
Астралис България извършва пясъкоструене на машини и техника . Даваме гаранция...
По договаряне
  • Кат. код: SST3973
Астралис България извършва пребоядисване на строителна техника . Даваме...
По договаряне
Каросерия

Астралис България предлага на своите клиенти Ремонт на каросерия на тежка и лека механизация. Извършваме гаранционен и следгаранционен сервиз на всякаква строителна техника. Имаме над 15 години опит в сервизните услуги на строителна механизация. Извършваме пълна диагностика преди да извършим ремонта. Влагаме оригинални или алтернативни резервни части спрямо изискванията на нашите клиенти.

Извършваме ремонти на всякаква каросерия на тежка и лека механизацияремонт на стъкла, ремонт на капаци и калници, ремонт на външни детайли, пясъкоструене на машини, пребоядисване на строителна техника.

Предлагаме както основни ремонти, така и отстраняване на по-малки проблеми – Разполагаме с мобилен сервиз, който може да ви посети на посочен адрес и да отремонтира вашата машина на място.

Сервизната ни база е напълно оборудвана, като разполагане с колонна бормашина, машина за пресоване на хидравлични маркучи, стругове, фрези, бояджийско помещение и други. Предлагаме също внос на резервни части на изключително атрактивни цени. Повече информация относно нашите сервизни услуги може да получите на посочените по-долу контакти.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg