Loading...

Наем на Булдозери

Булдозери под наем

  • Кат. код: NST3679
Астралис България предлага на своите клиенти верижен товарач под наем ....
По договаряне
  • Кат. код: NST3678
Астралис ви предлага Верижен булдозер под наем  с различни размери...
По договаряне
Булдозери

Астралис България предлага на своите клиенти отдаване под наем на булдозери. Булдозерите могат да бъдат наети за период от 1 ден до над 6 месеца. Машините се предлагат без оператор и гориво за работа. Транспортът на механизацията може да бъде организиран както от нас, така и от клиента. При наемане на машина от нас се сключва договор за наем на техника и се плаща депозит, който се възстановява при връщане на машината. Цената на булдозер под наем се определя от наемния период, като за периоди над 1 месец цената е по договаряне.

Предлагаме богат избор от верижни булдозери и верижни товарачи с оперативно тегло от 18 до 30 тона. Употребата на булдозер под наем ще ви позволи да избутвате големи количества земна маса, насипи, камъни, да разчиствате терени и много други. Булдозерите намират приложение в строителството, минното дело, тежката индустрия и други. Предлаганите от нас булдозери под наем са само на утвърдени световни производители, като Caterpillar, Liebherr, Komatsu, John Deere и други.

Повече информация относно цени, условия, депозит, наличности и технически спецификации на машините може да получите на посочените телефони. Нашите висококвалифицирани офис консултанти ще ви препоръчат най-подходящата машина под наем спрямо вашите нужди.