Loading...

Наем на Телескопични товарачи

Телехендлери под наем

  • Кат. код: NST3684
Отдаваме селскостопански телескопични товарачи под наем . Наемният период е...
По договаряне
  • Кат. код: NST3683
Астралис България отдава строителни телескопични товарачи под наем . Периодът...
По договаряне
  • Кат. код: NST3682
Астралис България предлага отдаване под наем на телескопичен ротационен товарач...
По договаряне
Телескопични товарачи

Астралис България предлага отдаване на телескопични товарачи под наем на територията на цялата страна. Наемният период може да варира от 1 ден до над 6 месеца. Телескопичните товарачи се отдават без оператор и гориво за работа. Транспортът на машината може да се осъществи както от нас, така и от клиента. При наемане на машина от нас се сключва договор за наем на техника и се плаща депозит. Цените на телехендлерите под наем варират спрямо наемния период, като за период по-дълъг от 30 дни цената е по договаряне.

Отдаваме под наем телескопични товарачи с различен размер и тонаж – селскостопански телескопични товарачи, строителни телескопични товарачи, ротационни телескопични товарачи. Телескопичните товарачи се използват за повдигане на товари, преместване на палети, повдигане на материали, преместване на бали сено, преместване на зърно, товарене/разтоварване на камиони и много други. Предлаганите от нас телескопични товарачи под наем са от лидерите в производството на строителна техникаJCB, Manitou, Bobcat, JLG, New Holland, Dieci и други. Телескопичните товарачи позволяват употребата на широк набор от прикачен инвентар под наем, което разширява обхвата от дейности на машината.

За повече информация относно предлаганите от нас телескопични товарачи под наем може да се свържете с нашите офис сътрудници. Те ще ви консултират при избора на най-подходящия телескопичен товарач под наем. Също така ще получите актуална информация за условия, депозит, цени и наличности.