Loading...

Наем на Кранове

Кранове под наем

  • Кат. код: NST3699
Астралис България отдава мини кранове под наем . Мини крановете се отдават...
По договаряне
  • Кат. код: NST3698
Отдаваме мини спайдър кранове под наем . Периодът на наем на спайдър крановете...
По договаряне
  • Кат. код: NST3697
Астралис България отдава автокранове под наем . Автокрановете се отдават...
По договаряне
  • Кат. код: NST3696
Астралис България предлага кулокранове под наем . Кулокрановете се отдават...
По договаряне
Кранове

Астралис България предлага отдаване на кранове под наем на територията на цялата страна. Наемният период може да варира от 7 дни до 6 месеца. Крановете се предлагат без кранист и гориво за работа. Транспортът и монтажът на крана може да се организират както от нас, така и от клиента. При наемане на машина от нас се сключва договор за наем и се плаща депозит. Цената на кран под наем се определя от наемния период, като за наеми по-дълги от 30 дни цената е по договаряне.

Отдаваме под наем различни видове кранове с различна височина и товароподемност – мини кранове под наем, спайдър кранове под наем, автокранове под наем, кулокранове под наем. Крановете ни са в отлично състояние и са под постоянен технически надзор. Кранове под наем се използват за повдигане на строителни материали, монтаж на конструкции, повдигане на бетонни блокове и много други. Предлаганите от нас кранове под наем са от лидерите в производството на кранова техникаLiebherr, Grove, Terex, XCMG, Potain и други.

Ако имате въпроси относно предлаганите от нас кранове под наем, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите офис сътрудници ще ви дадат актуална информация за цени, условия, депозити, наличности и технически спецификации на крановете.