Loading...

Наем на Пътно строителни

Пътно-строителна механизация под наем

  • Кат. код: NST3702
Астралис България Ви предлага отдаване на Грейдери под наем  за периоди...
По договаряне
  • Кат. код: NST3701
Астралис България предлага пътни фрези под наем . Машините могат да се...
По договаряне
  • Кат. код: NST3700
Астралис  може да ви предложи Асфалтополагачи под наем . Ние...
По договаряне
Пътно строителни

Астралис България предлага отдаване на пътно-строителна механизация под наем. Периодът на наема може да варира от 1 ден до над 6 месеца. Машините се предлагат без оператор и гориво за работа. Транспортът на пътно-строителната техника може да бъде организиран както от нас, така и от клиента. При наемане на машина от Астралис се сключва договор за наем на техника и се плаща депозит. Цената на пътно-строителните машини под наем зависи от наемния период, като за периоди по-дълги от 1 месец цената е по договаряне.

Отдаваме под наем широка гама пътно-строителна техникаПътни фрези под наем, Грейдери под наем, Асфалтополагачи под наем. Тези машини се използват за изграждане на пътни участъци, ремонт и поддръжка на пътища, изграждане на паркинги, алеи и много други. Предлаганите от нас пътно строителни машини под наем са на световните лидери в производството на строителна механизацияCaterpillar, Bomag, Ammann, Dynapac, Wirtgen и други.

За повече информация относно пътно-строителните машини под наем, както и за допълнителни въпроси относно условия, цени, наличности, депозити и технически спецификации на машините, може да се свържете с нашите офис сътрудници. Те ще ви консултират при избора на най-подходящата машина под наем спрямо вашите нужди.