Loading...

Наем на Генератори

Агрегати под наем

  • Кат. код: NST3708
Астралис България отдава заваръчни машини под наем . Механизацията може да...
По договаряне
  • Кат. код: NST3707
Астралис България отдава бензинови генератори под наем . Периодът на наем на...
По договаряне
  • Кат. код: NST3706
Астралис България отдава дизелови генератори под наем . Генераторите могат...
По договаряне
Генератори

Астралис България предлага на своите клиенти отдаване на генератори под наем. Наемният период може да варира от 1 ден до над 6 месеца. Агрегатите се предлагат без оператор и гориво за работа. Транспортът на генератора може да се организира както от нас, така и от клиента. При наемане на машина от нас се сключва договор за наем и се плаща депозит. Цената за наем на генератори се определя от наемния период, като за наеми с продължителност над 30 дни цената е по договаряне.

Разполагаме с богата гама от заваръчни машини под наем, бензинови генератори под наем и дизелови генератори под наем. Агрегатите под наем се използват за основно или аварийно електроподаване и са подходящи за захранване на строителни площадки, захранване на електрически инструменти, електроподаване на събития и концерти, аварийно захранване на търговски обекти и много други. Предлаганите от нас генератори под наем са от световните лидери в производството на строителна техника – Atlas Copco, Caterpillar, SDMO, Cimex, Honda, Pramac и други.

За повече информация относно предлаганите от нас генератори под наем може да се свържете с нашите офис сътрудници. Те ще ви консултират при избора на най-подходящата машина под наем спрямо вашите нужди. Може да получите допълнителна информация за цени, условия, депозит, наличности и технически характеристики на машините.