Loading...

Продажба на Машини за боядисване втора употреба

Внос и Продажба на Машини за Боядисване

Вибратори за бетон (1) Машини за боядисване (1) Пердашки (6) Трамбовки (1)
  • Марка: Cimex
  • Модел: X390
  • Кат. код: AST4498
  • Състояние: Употребявана
Няма маркуч и пистолет
600.00 лв.
Машини за боядисване

ПРОДАЖБА, ВНОС И ДОСТАВКА на УПОТРЕБЯВАНИ МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ от АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД.


Винаги, преди ПРОДАЖБА на нашите БОЯДЖИЙСКИ МАШИНИ ВТОРА УПОТРЕБА, ние ги проверяваме за дефекти, оценяваме външния им вид и състоянието, както и цялостната работа на МАШИНАТА ЗА БОЯДИСВАНЕ. Всеки път, когато е наложително, извършваме задължителните РЕМОНТИ ПО МАШИНИТЕ ЗА БОЯДИСВАНЕ, а ако има такива, които са препоръчителни – информираме клиентите и при необходимост от тяхна страна, също се осъществяват.

В допълнение, ФИРМА АСТРАЛИС,  предлага за ПРОДАЖБА демонстрационни или  почти нови МАШИНИ ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ, произведени до преди 3 години и с максимално налягане от 250 бара и максимален дебит на изпомпване до 16л/мин. Постоянно поддържаме добри наличности от БОЯДЖИЙСКИ МАШИНИ ВТОРА РЪКА. Към УПОТРЕБЯВАНИТЕ МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ, може да Ви предложим и гаранция от един до дванадесет месеца, срещу допълнително заплащане. За клиенти, които имат нужда от специфична МАШИНА ЗА ПОЛАГАНЕ НА БОЯ, предоставяме и опцията за ВНОС ПО ПОРЪЧКА. Обикновено, доставката на МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ отнема до 2 седмици. 


Ние ще ви консултираме относно наличността, която имаме на МАШИНИТЕ ЗА БОЯДИСВАНЕ и възможността за доставка ако нямаме. Свържете се сега с екипа на АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД, ако се налага да закупите вашата НОВА или ВТОРА УПОТРЕБА БОЯДЖИЙСКА МАШИНА