Loading...

Наем на Други

Други машини под наем

  • Кат. код: NST3719
Астралис България предлага ремаркета под наем . Ремаркетата могат да бъдат...
По договаряне
  • Кат. код: NST3718
Астралис България отдава водоноски под наем . Машините се предлагат без...
По договаряне
  • Кат. код: NST3717
Астралис България предлага машини за замазка под наем . Машините се...
По договаряне
  • Кат. код: NST3716
Астралис България предлага машини за мазилка под наем . Машините се...
По договаряне
Други

Астралис България предлага на своите клиенти отдаване на други машини под наем. Механизацията може да бъде наета за период от 1 ден до над 6 месеца. Машините се предлагат без оператор и гориво за работа. Транспортът на техниката може да бъде организиран както от нас, така и от клиента. При наемане на машина от нас се сключва договор за наем и се плаща депозит. Цените на механизацията под наем се определят от наемния период, като за периоди по-дълги от 30 дни цената е по договаряне.

Предлагаме голямо разнообразие от други машини под наем ремаркета под наем, машини за замазка под наем, машини за мазилка под наем. Тези машини се използват за полагане на машинна замазка, полагане на мазилка, пренос на вода, транспорт на техника и много други дейности. Техниката ни е в отлично състояние и се поддържа в собствена сервизна база. Предлаганите от нас машини под наем са от световно утвърдени производители, като Putzmeister, PFT, Atlas Copco, Knauf, Cimex и други.

За повече информация относно предлаганите от нас други машини под наем може да се свържете с нашите офис сътрудници. Те ще ви консултират при избора на най-подходящата машина под наем за вашите нужди.