Loading...

Услуги с Товарачи

Услугата включва машина, оператор, гориво и транспорт

  • Кат. код: UST3736
Астралис България извършва услуги с мини челен товарач . Услугата включва...
По договаряне
  • Кат. код: UST3734
Астралис България извършва услуги с челен товарач на територията на цялата...
По договаряне
Товарачи

Астралис България предлага цялостен комплекс от товарно-разтоварни дейности - Услуги с товарач с включен оператор, гориво и транспорт до посочен от вас адрес. Нашите товарачи се поддържат безкомпромисно в собствена сервизна база и са в отлично техническо състояние. Професионалните ни оператори са с дългогодишен опит. Машиносмяната с товарач е с продължителност 6-8 часа в рамките на един работен ден.

Извършваме услуги с различни видове товарачиЧелни товарачи, Мини челни товарачи. Разполагаме с голямо разнообразие от товарачи в зависимост от размера (Мини челни товарачи) и начина на задвижване (Колесни товарачи и Верижни товарачи). Тези машини могат да бъдат използвани за изпълнение на различни задачи - преместване на материали, товарене на камиони, разчистване на отпадъци, подготовка на терени, пренос на земна маса, пренос на бали сено и зърнени култури в селското стопанство,  снегопочистване и много други.

С цел да бъдат максимално удовлетворени, препоръчваме на нашите клиенти да упражняват контрол върху точното изпълнение на извършваните услуги.