Loading...

Сервиз и ремонт на Товарачи

Диагностика и Дефектация на Товарачи

  • Кат. код: SST3849
Астралис България предлага сервиз и ремонт на мини челни товарачи . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3848
Астралис България предлага сервиз и ремонт на верижни товарачи . Сервизът...
По договаряне
  • Кат. код: SST3847
Астралис България предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз и ремонт на...
По договаряне
Товарачи

АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД извършва РЕМОНТ И СЕРВИЗИРАНЕ НА ТОВАРАЧИ от 5 метрови до 25 метрови. Предлагаме извънгаранционен, както и гаранционен ремонт на всякакът вид ТОВАРАЧИ. Нашите специалисти имат 15 годишен опит в РЕМОНТИРАНЕТО и СЕРВИЗИРАНЕТО на ТОВАРАЧИ.

Също така извършваме цялостна ДИАГНОСТИКА и ДЕФЕКТАЦИЯ на МАШИНАТА преди пристъпване към ремонт. Предлагаме РЕМОНТИ с оригинални или с алтернативни РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ по избор на клиента. Отстраняваме повреди по всички видове ТОВАРАЧИ: ВЕРИЖНИ ТОВАРАЧИ, ЧЕЛНИ ТОВАРАЧИ, МИНИ ЧЕЛНИ ТОВАРАЧИ  и други тежкотоварни машини.

Извършваме общи ремонти като ремонт на стрелата, ремонт на ходовата част, ремонт по електрониката, ремонт на двигателя и други. Също така извършваме проверки и обслужване по лагери, цилиндри, маркучи, тръбички и много други. 

Разполагаме с МОБИЛЕН СЕРВИЗ ЗА ТОВАРАЧИ, който може по всяко време да отремонтира МАШИНА на обекта. Нашият СЕРВИЗ е снабден с МАШИНА за пресоване на хидравлични маркучи, стругове, фрези, борверк, колонна бормашина, бояджийно отделение и други.  Предлагаме и експресна услуга за незабавен РЕМОНТ по МАШИНАТА. Правим внос на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ от чужбина на изключително конкурентни цени.

Ако се нуждаете консултация относно РЕМОНТ или СЕРВИЗ на вашия ТОВАРАЧ, не се колебайте да се свържете с нас.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg