Loading...

Наем на Товарачи

Фадроми под наем

  • Кат. код: NST3677
Астралис България предлага мини челни товарачи под наем . Мини фадромите...
По договаряне
  • Кат. код: NST3675
Астралис България предлага на своите клиенти челни товарачи под наем ....
По договаряне
Товарачи

За всички свои клиенти Астралис България предлага отдаване под наем на товарачи. Товарачите могат да бъдат наети за период от 1 ден до над 6 месеца. Транспортът на механизацията може да бъде организиран както от нас, така и от клиента. Товарачите под наем се предлагат без включен оператор и гориво за работа. При наемане на механизация от нас се сключва договор за наем на техника и се плаща депозит. Цената на товарач под наем се определя от наемния период, като за периоди над 30 дни цената е по договаряне.

Отдаваме под наем голямо разнообразие от челни товарачи под наем и мини челни товарачи под наем. Товарачи под наем се използват за товарене на камиони, пренос на земна маса, обратни насипи, пренос на бали сено, снегопочистване и много други. Тези машини намират широко приложение в строителството, селското стопанство, довибната индустрия и други дейности. Предлаганите от нас товарачи под наем са от световно утвърдени производители, като например Caterpillar, Case, JCB, Bobcat, Liebherr, Gehl и други.

Ако имате въпроси относно предлаганите от нас товарачи под наем, може да се свържете с нашите офис консултанти. Те ще ви препоръчат най-подходящата машина под наем спрямо вашите нужди и потребности.