Loading...

Други услуги предлагани от Астралис

Други услуги свързани с машини и строителна техника от Astralis.BG

Други

Астралис България ООД предлага различни услуги, свързани със строителна техника и машини:


1. ВНОС НА МАШИНИ - Внос от чужбина на машини, инструменти и строителна техника по поръчка на клиента за срок на доставка от 2 седмици. Компанията е в тясно сътрудничество с най-големите производители и официални дилъри на машини, съоръжения и оборудване в Европа. С опция за предоставяне на гаранция за доставяната техника.

2. ЛИЗИНГ НА МАШИНИ - Финансов лизинг на нови или употребявани машини, оборудване и строителна техника. Възможност за разсрочено плащане на ДДС. Без допълнителни обезпечения. Индивидуален подход и персонални консултации. Бързо разглеждане на исканията за лизинг. Качествено и професионално обслужване. Без скрити такси.

3ИЗКУПУВАНЕ НА МАШИНИ - Изкупуваме употребявана строителна техника и машини от строителни фирми и компании или частни лица. Компетентна и справедлива оценка на машината. Извозване от място. Бърза обработка на документи. Цена над пазарната. ПЛАЩАНЕ на момента.

4ТЪРГОВЕ НА МАШИНИ - Организираме търгове на строителна техника и машини втора употреба. На определени дати се състоят търгове за продажба на наши и клиентски машини, с ниска начална цена. Всички машини и техника, които предлагаме на търг са преминали необходимите технически инспекции.

5ОЦЕНКА НА МАШИНИ - Извършваме оценка на строителна техника, машини и оборудване с цел определяне на актуалната им пазарна стойност. Екипът ни от висококвалифицирани специалисти извършва реални тестове на машините в кратки срокове. Работим на територията на цялата страна. 

6ОБУЧЕНИЕ НА ОПЕРАТОРИ - Предлагаме обучение на оператори на пътно строителни машини, багеристи, кранисти, мотокаристи, фадромисти, работа с машини от Лека Механизация и др. Обученията на оператори се провеждат в базата на фирма Астралис. Продължителността на обучението зависи от техниката, за която се провежда. 

7СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ - Предлагаме строителни услуги на територията на цялата страна. Работим с наши подизпълнители и дългогодишни колеги. Част от услугите ни включват: разрушаване на сгради, вертикална планировка, пренос на инертни материали, валиране на настилки, изкоп на канали и други.

8КОНСИГНАЦИЯ НА МАШИНИ - Предлагаме възможността за продажба на машини, чрез консигнация. Не плащате за престой на машините в търговската ни база. Ние почистваме и подготвяме машините, като при необходимост можем да извършим сервизиране и ремонт. Организираме цялостния маркетинг на машините. Показваме и тестваме машините пред клиент. Договаряме ТОП цена.


За повече информация във връзка с допълнителните други услуги с машини и строителна техника, се обадете на тел. 0879 630 620 или на email: sales@astralis.bg.