Loading...

Услуги с Пътно строителни

Услугата включва машина, оператор, гориво и транспорт

  • Кат. код: UST3762
Астралис България предлага на своите клиенти услуги с грейдер . Услугата...
По договаряне
  • Кат. код: UST3761
Астралис България извършва услуги с пътна фреза . Услугата включва пътна...
По договаряне
  • Кат. код: UST3760
Астралис България извършва услуги с асфалтополагащи машини на територията на...
По договаряне
Пътно строителни

Астралис България предлага на своите клиенти Услуги с пътно-строителна механизация. Услугата е цялостна и включва механизация, механизатор, гориво и транспорт до обект. С машините ни се работи ежедневно и са в постоянна готовност за работа. Операторите са с богат опит в инфраструктурното строителство. Една машиносмяна е с продължителност до 8 часа в рамките на един работен ден. 

Разполагаме с различни видове пътно строителни машини – Асфалтополагачи, Грейдери, Пътни фрези. Те ще ви позволят да извършвате голям набор от дейности като : Фрезоване на асфалт, фрезоване на бетон, заравняване на настилки, профилиране на почва, изграждане на чакълен път, премахване на коловози от пътната настилка, полагане на асфалт. Тези машини се използват при строителство на пътища, строителство на паркинги, ремонт на пъна настилка, изграждане на велоалеи и много други.

Препоръчително е клиента или негов представител да упражнява контрол върху точното изпълнение на задачата, за да бъде максимално доволен от услугата. Свържете се с нас, за да ви консултираме относно най-подходящата машина за вашите нужди.