Loading...

Услуги с Багери

Услугата включва машина, оператор, гориво и транспорт

  • Кат. код: UST4646
Астралис България извършва услуги с мини комбиниран багер . Услугата включва...
По договаряне
  • Кат. код: UST3728
Астралис извършва услуги с колесен багер . Услугата включва колесен багер ,...
По договаряне
  • Кат. код: UST3727
Астралис България предлага услуги с комбиниран багер-товарач . Услугата...
По договаряне
  • Кат. код: UST3726
Астралис България извършва услуги с мини багер . Услугата включва мини...
По договаряне
  • Кат. код: UST3725
Извършваме услуги с верижен багер . Услугата включва багер , багерист ,...
По договаряне
Багери

Астралис България предлага цялостна Услуга – Изкоп с багер със собствен оператор, гориво и включен транспорт до адрес посочен от клиента. Нашите багери са в постоянна готовност за работа и в отлично работно състояние. Нашите професионални багеристи са с дългогодишен опит. Машиносмяната с багер включва от 6 до 8 часа работа с багера за един ден.

Разполагаме с различни видове багери: Верижни багери, Колесни багери, Комбинирани багери и Мини багери. Имаме голямо разнообразие от багери с различни размери - с тегло от 1 до 30 тона и мощност от 10 до 200 конски сили. Багер услугите включват дейности като: масов изкоп за сграда, траншеен изкоп на ограда, ивични фундаменти, изкоп на шахти и изгребни ями, изкоп за полагане на кабели, разрушаване на къщи и постройки, разчистване и подравняване на парцели, разтоварване на материали, почистване на корита на реки и много други дейности.

Препоръчително е клиента или негов представител да упражнява контрол върху точното изпълнение на задачата, за да бъде максимално доволен от нашите БАГЕР УСЛУГИ. Свържете се с нас, за да ви консултираме относно най-подходящата БАГЕР УСЛУГА за вашите нужди.