Loading...

Сервиз и ремонт на Валяци

Диагностика и Дефектация на Валяци

  • Кат. код: SST3845
Астралис България предлага сервиз и ремонт на траншейни валяци . Сервизът ни е...
По договаряне
  • Кат. код: SST3844
Астралис България предлага сервиз и ремонт на валяци с гуми . Разполагаме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3843
Астралис България предлага сервиз и ремонт на двубандажни валяци ....
По договаряне
  • Кат. код: SST3842
Астралис България предлага сервиз и ремонт на еднобандажни валяци ....
По договаряне
Валяци

АСТРАЛИС БЪЛГАРИЯ ООД извършва РЕМОНТ И СЕРВИЗИРАНЕ НА ВАЛЯЦИ. Предлагаме извънгаранционен, както и гаранционен ремонт на всякакът вид ВАЛЯЦИ. Нашите специалисти имат 15 годишен опит в РЕМОНТИРАНЕТО и СЕРВИЗИРАНЕТО на ВАЛЯЦИ.


Също така извършваме цялостна ДИАГНОСТИКА и ДЕФЕКТАЦИЯ на МАШИНАТА преди пристъпване към ремонт. Предлагаме РЕМОНТИ с оригинални или с алтернативни РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ по избор на клиента. Отстраняваме повреди по всички видове ВАЛЯЦИ: ЕДНОБАНДАЖНИ ВАЛЯЦИ, ДВУБАНДАЖНИ ВАЛЯЦИ, ТРАНШЕЙНИ ВАЛЯЦИ, ВАЛЯЦИ С ГУМИ и други тежкотоварани машини.

Извършваме общи ремонти като обслужване, смяна на маркучи, цилиндри, тръбички, гресиране, подмяна на антифриз, хидравлично и двигателно масло. Също така извършваме проверки за вибрациите, оросяване и спиране на водата, течове в барабаните и много други.

Разполагаме с МОБИЛЕН СЕРВИЗ ЗА ВАЛЯЦИ, който може по всяко време да отремонтира МАШИНА на обекта. Нашият СЕРВИЗ е снабден с МАШИНА за пресоване на хидравлични маркучи, стругове, фрези, борверк, колонна бормашина, бояджийно отделение и други.  Предлагаме и експресна услуга за незабавен РЕМОНТ. Правим внос на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ от чужбина на изключително конкурентни цени.


Ако ви трява консултация относно РЕМОНТ или СЕРВИЗ на вашия ВАЛЯК, не се колебайте да се свържете с нас.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg