Loading...

Услуги с Кранове

Услугата включва машина, оператор, гориво, транспорт и монтаж

  • Кат. код: UST3759
Извършваме услуги с мини кран . Услугата включва мини кран , кранист ,...
По договаряне
  • Кат. код: UST3758
Астралис България извършва услуги със спайдър кран . Услугата включва...
По договаряне
  • Кат. код: UST3757
Астралис България извършва услуги с автокран на територията на цялата страна....
По договаряне
  • Кат. код: UST3756
Астралис България предлага услуги с кулокран . Услугата включва кулокран ,...
По договаряне
Кранове

Астралис България предлага на своите клиенти Услуги с кран. Услугата включва кран, кранист, транспорт до обект и монтаж (в случай на нужда). Една машиносмяна е с продължителност до 8 часа в рамките на един работен ден. Машините ни са в отлично състояние и в постоянна готовност за работа. Кранистите са с богат опит в бранша.

Разполагаме с различни видове крановекулокранове, автокранове, мини кранове, спайдър кранове, които са подходящи при изпълнение на различни дейности. Имаме голямо разнообразие от машини с товароподемност от 2 до 30 тона и размери от 3 до 50 метра. Те са подходящи за повдигане и преместване на строителни материали, тухли, контейнери, строителни машини и оборудване, палети, арматурна заготовка, метални профили, бетонни блокове, кюбели с бетон и др. Крановете са предпочитана подемна техника в сградното строителство. Те могат да се завъртат на 360 градуса и по този начин да достигнат до всяка точка на обекта без да е необходимо да променяте местоположението им.

При ползването на услуги с кран е препоръчително клиентът или негов представител да упражнява контрол върху точното изпълнение на поставените задачи, за да бъде максимално удовлетворен от услугата. Свържете се с нас, за да ви консултираме при избора на точната машина за вашите нужди.