Loading...

Наем на Компресори

Компресори под наем

  • Кат. код: NST3705
Астралис България отдава електрически компресори под наем . Наемният период...
По договаряне
  • Кат. код: NST3704
Астралис България предлага бензинови компресори под наем . Бензиновите...
По договаряне
  • Кат. код: NST3703
Отдаваме дизелови компресори под наем . Наемът може да бъде за период от 1 ден...
По договаряне
Компресори

Астралис България предлага на своите клиенти отдаване под наем на компресори. Периодът на наем може да бъде с продължителност от 1 ден до над 6 месеца. Компресорите се предлагат без оператор и гориво за работа. Транспортът на компресора може да се организира както от нас, така и от клиента. При наемане на машина от нас се сключва договор за наем на техника и се плаща депозит. Цената на компресор под наем се определя от наемния период, като за периоди над 30 дни цената е по договаряне.

Предлагаме изключително голямо разнообразие от компресори под наемелектрически компресори под наем, бензинови компресори под наем, дизелови компресори под наем. Въздушни компресори под наем се използват най-често за захранване на пневматични инструменти и за работа на строителни обекти, на които няма електрическо захранване. Предлаганите от нас компресори са от световно доказани производители, като Atlas Copco, Kaeser, Doosan и други.

Ако имате въпроси относно предлаганите от нас компресори под наем, може да се свържете с нашите офис консултанти. Те ще ви консултират при избора на най-подходящата машина под наем за вашите нужди. В допълнение може да получите информация за цени, депозити, условия, наличности и технически спецификации на машините.