Loading...

Сервиз и ремонт на Склад, стълби, скеле

Сервиз и ремонт на складова техника

  • Кат. код: SST3909
Астралис България предлага сервиз и ремонт на алуминиеви стълби . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3908
Астралис България предлага сервиз и ремонт на лебедки и подемници . Всяка...
По договаряне
  • Кат. код: SST3907
Астралис България предлага сервиз и ремонт на скелета и платформи . Даваме...
По договаряне
  • Кат. код: SST3906
Астралис България предлага сервиз и ремонт на палетни стакери . Работим с...
По договаряне
  • Кат. код: SST3905
Астралис България предлага сервиз и ремонт на палетни колички с...
По договаряне
Склад, стълби, скеле

Астралис България предлага на своите клиенти ремонт и сервиз на складова техника, стълби и скеле. Извършваме гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване. Имаме над 15 години опит в сервизирането на строителна техника и оборудване. На всяка постъпила при нас машина се прави пълна диагностика преди да се пристъпи към ремонт. Работим както с оригинални, така и с алтернативни резервни части спрямо изискванията на клиента.

Ремонтираме всякакви видове складова техникаремонт на стълби, ремонт на лебедки и подемници, ремонт на скелета и платформи, ремонт на палетни стакери, ремонт на палетни колички. Отстраняваме всякакви дефекти – ремонт на електромотори, ремонт на хидравлика, ремонт на оси, подмяна на колела, ремонт на лагери, ремонт на помпи, профилактика, диагностика и много други. В случай на аварийни ситуации, разполагаме с мобилен сервиз, който може да ви посети на посочен адрес.

Нашата сервизна база е напълно оборудвана и ни дава възможност да извършваме ремонти от всякакво естество. Нашите сервизни механици са опитни специалисти с професионална квалификация. Предлагаме също внос и продажба на резервни части на много изгодни цени. Повече информация относно предлаганите от нас сервизни услуги на лека механизация може да получите, ако се свържете с нас, на посочените по-долу телефон или имейл.

Тел. 0879 100 510

Mail: service@astralis.bg